Onze diensten

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het schrijven en/of uitgeven van je boek? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Jouw verhaal. Jouw boek.

We halen alles uit de kast om van jouw verhaal een geweldig boek te maken. We ondersteunen je bij het schrijven van je verhaal, de opmaak van je boek en, niet onbelangrijk, de marketing en verkoop. Je bepaalt zelf van welke diensten je gebruik wil maken. 

Uitgeverij Klare Taal werkt samen met specialisten die we inschakelen wanneer dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een drukwerkmakelaar. Hij zorgt ervoor dat je voor het drukken van je boek de beste deal krijgt.
Waar je ons - of onze experts - ook voor inschakelt, je kunt altijd rekenen op: 

het beste resultaat
We gaan voor het hoogst haalbare. En we zijn eerlijk. Als je wensen niet matchen met je budget, geven we dat aan. Dan kijken we samen naar wat er wel mogelijk is. De praktijk wijst uit dat we altijd genoeg mogelijkheden vinden om het uitgeven van je boek te realiseren.

transparantie in kosten en afspraken
Het schrijven en maken van een boek is een intensief proces. Vooraf maken we heldere afspraken over wat we voor je doen en wat dat kost. Daar waar het kan, hebben we vaste prijzen, bijv. voor ghostwriting. Voor andere diensten hanteren we een uurtarief.
Ook onze partners gaan zoveel mogelijk uit van een vaste prijs. Als dat niet kan, krijg je altijd vooraf een duidelijke offerte.

Oh ja, over transparantie gesproken, alle prijzen en tarieven zijn excl. btw. Ook goed om alvast te weten, de opbrengsten van je boek zijn helemaal voor jou. 

een betrokken en enthousiast team
Wat wij met je gemeen hebben, is dat ook wij schrijvers zijn. Hanny heeft haar eerste roman, Grenslijn, geschreven en heeft als ghostwriter al meerdere opdrachten gedaan. Leo zit nog midden in het proces van schrijven, schrappen en opnieuw beginnen van zijn eerste boek. We weten dus waar jij als schrijver mee te maken krijgt en tegenaan loopt. Wij weten ook hoe mooi en bijzonder het moment is als je voor het eerst je eigen boek, vers van de pers, in handen krijgt. Dat moment, daar gaan we voor!

Schrijfcoaching

We geven de begeleiding die bij je past. Sparringpartner, inspirator, redacteur en stok-achter-de-deur. 
Kosten: 675,- per blok van 10 uur.

Ghostwriting

Wij schrijven jouw verhaal en regelen alles zoals vormgeving en fotografie. Je krijgt ook nog eens 500 boeken met jouw naam op de cover.
All-in prijs: 15.000,- 

Uitgeven

We helpen je om de juiste keuzes te maken voor het drukken en uitgeven van je boek, zoals opmaak, papiersoort en oplage.
Uurtarief: 70,-

Marketing & verkoop

Marketing die past bij jou, je publiek en het doel dat je hebt met je boek. We adviseren, ondersteunen en regelen.
Uurtarief: 70,-

Manuscriptbeoordeling

We analyseren je manuscript. Je krijgt een uitgebreid rapport en een consult (off- of online).
Kosten: 700,- 

Workshops

Workshops voor schrijvers die bezig zijn met hun boek of die hun boek al hebben gepubliceerd.
Kosten: 70,-  per workshop