De welvarende tandarts
Merel Kooning

softcover: 24,95
bestellen

ISBN: 9789083243993

Wil jij als tandarts meer ontspanning, waardering, vrijheid, geld en vrije tijd ervaren en met meer plezier en (meer) zelfvertrouwen je vak uitoefenen? Wil je een welvarend leven leiden en tot volledige expressie komen? Dan gaat dit boek jou verder brengen!

Merel laat je in dit boek kennis maken met een twaalftal instrumenten, die je helpen een fundament te vormen en een eigen mindset te ontwikkelen
om tot volle bloei te komen. Dát is de bedoeling van ons aardse bestaan!


Over de auteur

Merel Koning is tandarts, ondernemer, kunstenaar en moeder. Zij schreef eerder de bestseller ‘Mama rijdt een Bentley’, waarin ze vrouwen aanspoort om alles uit het leven te halen, zonder concessies te hoeven doen.

Dat is ook de rode draad in haar werk: mensen inspireren te streven naar mooie dingen. Niets overkomt je, als je maar doelen stelt. Ze toont zelf aan dat het kan: een topcarrière opbouwen én een betrokken moeder en goede partner zijn.

Reviews

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je review. Goed om te weten: door je review te plaatsen, geef je ons toestemming deze ook te delen op social media.