Marketing & verkoop

publiciteit
lancering
website
e-book
social media
tarief: 70,- p/u

Je verhaal is af, je boek is er. En nu zorgen dat je boek zijn weg vindt naar je publiek. Dat gaat niet vanzelf. Wij helpen je graag met de marketing die past bij jou, je publiek en het doel dat je hebt met je boek.

Marketing = Maatwerk

Je publiek en doel zijn leidend voor je marketing en verkoop. Op het moment dat je begonnen met schrijven van je verhaal, ben je ook begonnen met je marketing. Je hebt namelijk een publiek in gedachten voor wie je het schrijft. Maak je gebruik van onze schrijfcoaching of laat je je verhaal door ons schrijven, dan zullen we je daar ook steeds op attent maken.

Je hebt ook een doel voor ogen met je boek. Voor de één is het een marketinginstrument om nieuwe klanten te vinden, de ander is al blij als één lezer inspiratie, kennis of troost vindt. 

We adviseren en helpen je graag bij het maken van keuzes en het organiseren van je marketing. Van het maken van een persbericht tot en met je fysieke boek op bol.com. En van het organiseren van je boekrelease tot en met het bedenken van ludieke acties om je boek onder de aandacht te brengen.

Altijd op de manier die bij jou en je boek past. Want er bestaat geen magische formule waarmee je boek gegarandeerd een (commercieel) succes wordt. Het scoren van een bestseller - als dat al je doel zou zijn - is van heel veel factoren afhankelijk, waaronder, geloof het of niet, puur geluk en toeval. Hoe goed je boek ook is. Er liggen hele slechte boeken in de boekwinkel terwijl een goed boek daar nooit komt te liggen. Het is wat dat betreft net als met muziek, sommige pareltjes zullen nooit het grote publiek of de top50 bereiken.

Naast het maatwerk, hebben we ook een aantal services voor je die voor iedere schrijver nuttig zijn.

Ebook

Je E-book op bol.com en andere (online) boekwinkels. Ook te lezen via Kobo en KoboPlus.
Kosten: vanaf 135,-

Eigen website voor je boek

Je eigen, unieke,professionele website voor je boek. Werk aan je zichtbaarheid en promotie. 
Kosten 750,-

Je boek bij bol

Je papieren boek verkrijgbaar bij de grootste boekwinkel van Nederland. 
Eenmalige kosten: 70,-