Ghostwriting

interviews en schrijven
fotografie en vormgeving
500 boeken
marketingondersteuning
e-book en eigen website
15.000,-

Je wilt je levensverhaal vertellen, je kennis en inzichten delen. Je hebt tegen jezelf gezegd dat je 'ooit' dat boek gaat schrijven. Maar toch komt het er niet van. Omdat je geen tijd hebt of omdat je jezelf niet als schrijfwonder ziet. Herkenbaar maar geen reden om het daarbij te laten zitten. Dat zou toch zonde zijn.
De oplossing is gelukkig eenvoudig: wij schrijven je boek. Met jouw naam op de cover. Wij zijn 'slechts' de ghostwriter.

Jij vertelt, wij schrijven

Om je verhaal goed op te kunnen schrijven, hebben we je wel nodig. Je vertelt je verhaal door middel van interviews. Heb je ook nog andere bronnen die voor je boek relevant zijn, zoals dagboeken, notities en andere schrijfsels, dan krijgen we die ook graag.  

Een compleet pakket

Waar gewone ghostwriters stoppen als het verhaal klaar is, krijg je bij Uitgeverij Klare Taal een compleet pakket. Dit is allemaal inbegrepen:

√ Vormgeving en opmaak 
Je verhaal moet goed zijn en dat geldt ook voor de cover en het binnenwerk.Samen met jou bepalen we hoe je boek eruit gaat zien.  
Komt er een foto op de cover? Dan wordt deze gemaakt door een professionele fotograaf. 
Past een illustratie beter bij je verhaal? Dan schakelen we daarvoor een illustrator in die daar perfect bij past. 
Als je cover helemaal klaar is, krijg je ook afbeeldingen die je kunt gebruiken voor je website en socials. 

√ Fotografie
Je krijgt natuurlijk ook een auteursfoto, gemaakt door een professionele fotograaf. Die komt op de achterkant van je boek. Je kunt die foto ook gebruiken voor je website, LinkedIn en andere socials. 

√ Eigen website
Zodra we voor je aan de slag gaan, maken we ook alvast een unieke website voor je. Daarmee heb je een prima instrument om in een vroeg stadium te werken aan je zichtbaarheid, marketing en publiciteit. Je eigen mailadressen en een jaar webhosting is inbegrepen. Op je eigen website lees je er meer over.

√ Marketing
Je krijgt standaard:

  • een e-book. Dat is te koop bij bol.com en alle andere (online) boekhandels in Nederland en Vlaanderen.
  • je fysieke boek op bol.com.
  • 25 uur advies, ondersteuning en meedenken.

Marketing is maatwerk. Daarom kun je de 25 uur naar eigen wens en behoefte inzetten. Bijvoorbeeld voor het schrijven van blogs of columns, het maken van promotiemateriaal zoals een poster of banner. We kunnen je helpen met de organisatie van je boekrelease of schrijven persberichten voor je.  

Workshops
Je kunt gratis onze drie workshops een keer volgen.

√ 500 boeken
Last bust not least, je krijgt maar liefst 500 boeken, De opbrengst daarvan is volledig voor jou. Daarmee verdien je dus ook een groot deel van je investering direct weer terug! 

Wil je geen all-in pakket, dan maken we graag een offerte op maat voor je. 

Jouw investering

Het complete pakket kost 15.000,-. Een hoop geld maar niet duur als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. Door de verkoop van je boek, verdien je het ook weer terug. 
Je mag het bedrag ook in twee, vijf of tien termijnen betalen.

Jouw opbrengsten

Naast de opbrengst van de 500 boeken levert je boek nog veel meer op. Dat je een boek op je naam hebt staan, geeft je een bepaalde status. (En niemand hoeft te weten dat wij het voor je hebben geschreven.)
Je boek is een ideaal marketinginstrument om nieuwe klanten te vinden of lezingen, workshops en trainingen te geven. Je krijgt kansen op publiciteit die je zonder je boek niet snel zou krijgen.

We zijn benieuwd naar je verhaal. Maak vandaag nog een afspraak.
Samen zorgen we ervoor dat jouw boek er komt!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het schrijven en/of uitgeven van je boek? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.