Eigen wijs Eigen reis Inzichtkaarten
Christien Grotentraast en Esther Klijn

doosje met kaarten en boekje: 29,50
bestellen

ISBN: 9789083020174

Woorden die raken, beeld dat binnenkomt.
Groeikaarten voor levenskunst... Het leven is een reis, jouw reis. Pak de regie over je leven.

Elke kaart uit deze prachtig vormgegeven set, staat voor een groeithema van je spirituele reis.
Anders zijn, Zelfliefde, Spelen zijn daar enkele voorbeelden van.
Trek heel gericht of juist zonder enige aanleiding een symbolische kaart. Laat je verrassen door het diepe inzicht dat het je brengt.

In het bijgeleverde boekje vind je de verdieping, verdere uiteg en de diverse toepassingen van de kaarten.

De Eigen wijs Eigen reis inzichtkaarten zijn richtingwijzers voor jouw eigen, wijze reis. Voor coaches, therapeuten en voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei. 


Reviews

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je review. Goed om te weten: door je review te plaatsen, geef je ons toestemming deze ook te delen op social media.


 • Margreet van Ginkel

  De prachtige teksten en het gebruiken van de mooie kleuren op de kaarten vindt ik geweldig! Heel erg mooi! en heel veel succes!!! Dankjewel.


 • Hany

  Van dichtbij de mooie samenwerking tussen Christien en Esther mogen aanschouwen. Hoe zij samen hard hebben gewerkt aan deze prachtige kaartenset. Met mooie teksten van Christien, waar Esther weer prachtige beelden bij maakte. Van mensen die het kaartendeck gekocht hebben hoor ik - terechte - enthousiaste reacties. Die zullen ongetwijfeld hierboven verschijnen.
  Dat maar veel mensen mogen genieten van deze prachtige set!


 • Esmée

  Dit mooie kaartendeck is heel erg geschikt voor gebruik tijdens coachingsessies. Door de vragen wat aan te passen kunnen ze ook gebruikt worden voor sessies met wat oudere kinderen. De kaarten zijn heel mooi vormgegeven en de teksten spreken aan.