Frank de Man

Never judge a book by his cover. 


Wie ben ik en wat kan ik voor je doen?

Er verschijnen zo ontzettend veel boeken per jaar. Val tussen die overdaad maar eens op. Je zult dan ook goed moeten nadenken en een goed verhaal moeten hebben. Ik help je met de perfecte vormgeving, waarmee de boodschap van je boek optimaal wordt ondersteund.

Hoe ga ik te werk?

In  nauw overleg met jou probeer ik een beeld te zoeken waarmee je verhaal zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Niet alleen een foto of illustratie ondersteunt je boek, maar juist ook de vormgeving.
Ik werk al dertig jaar op het snijvlak van grafische vormgeving & illustratie. Mocht daar tijd & ruimte voor zijn kan ik naast de vormgeving van een boek ook zorgen voor bijpassend artwork. Mocht dat budgetair wenselijker zijn kan ik ook op basis van bestaande foto’s of ander artwork wat fraais maken dat binnen jouw concept past.

Kosten?

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ik een concrete offerte maken voor de verwachte kosten. Op basis van jouw wensen en eisen spreek ik vervolgens een dagprijs of stukprijs met je af om achteraf verrassingen te voorkomen.

Resultaten?

Nieuwsgierig geworden mijn werk?
Kijk op www.frankdeman.nl voor een uitgebreid overzicht van mijn grafische en mijn illustratieve werk.
Daarnaast ben je ook altijd welkom om bij een goede kop koffie door te spreken wat je plannen zijn.