Odette Winter

Het is en blijft jóuw boek. Jij bent goed in schrijven, ik ben goed in redigeren en corrigeren.


Wie ben ik en wat kan ik betekenen voor je boek?

Een manuscript is nog geen boek. Nu je klaar bent met het schrijven, begint een nieuwe fase en zoek je een eindredacteur die met een frisse blik naar de tekst kijkt.
Met mijn jarenlange ervaring kan ik voor jou de kromme zinnen rechttrekken en fouten corrigeren. Samen komen we dan tot een boek dat helemaal áf is!

Hoe ga ik te werk?

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of videobellen bespreken we onze wensen en verwachtingen. Ik kan daarna een prijsopgave en tijdsindicatie geven.
Ga ik voor jou aan de slag, dan pas ik het Word-bestand aan met de wijzigingen zichtbaar gehouden. Jij loopt die aanpassingen langs en kiest ervoor ze al dan niet te accepteren. Een tweede redactie-/correctieronde is optioneel. Je bent ook bij mij aan het juiste adres als je later de opgemaakte proef wilt laten controleren.

Kosten

Heb ik (een deel van) je manuscript gezien en weet ik welke rol ik zou spelen bij de finishing touch, dan kan ik een vrijblijvende offerte maken.  Daarin vind je dan de totaalprijs, met gespecificeerd mijn werkzaamheden. Wel zo helder.

Resultaten

Wil je meer informatie over mijn ervaring en diensten? Kijk dan eens op stipredactie.nl of zoek mij en mijn bedrijf op op LinkedIn en Facebook