Pauline Neefs - Franke

Samen met mijn zoon schrijf ik kinderboeken. Voor het tweede deel van onze spannende reeks, waren we op zoek naar een nieuwe illustrator. Eentje die meedenkt, met ideeën komt, enigszins de stijl van het eerste deel kon benaderen, sociaal is en prettig om mee samen te werken. En die hebben we gevonden! Na een uitgebreide selectie van geïnteresseerde illustratoren hebben wij gekozen voor Pauline. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Ze is open, meedenkend, proactief, punctueel, komt met superleuke ideeën, is niet opdringerig, benaderbaar en uiteraard heel bekwaam in het illustreren van kinderboeken. Wij hopen daarom dat ze onze volgende boeken wederom wil voorzien van haar prachtige kunstwerkjes!

Wim van Baaren, auteur van Land van de Vier Bergen en het mysterie van de Mistberg

De dingen simpel houden is vrij moeilijk. De dingen moeilijk maken is daarentegen vrij simpel.

-Omdenken-


Wie ben ik en wat kan ik betekenen voor je boek?

Schrijf je een roman of kinderboek? Dan kan ik jouw verhaal nog meer tot leven brengen met tekeningen. Tekeningen kunnen je verhaal ondersteunen. Nog pakkender maken. Nog leuker, spannender, mooier. Samen ontwikkelen we de stijl die past bij jouw unieke verhaal.

Schrijf je een informatief boek? Dan kan ik je helpen dit te versimpelen. Zodat jouw doelgroep je boek moeiteloos begrijpt. Versimpelen kan op twee manieren:

  • Ik maak ondersteunende tekeningen voor je
  • Ik help je met het versimpelen van de teksten (B1-taalniveau)

Ik teken bij voorkeur digitaal in Procreate. In kleur of zwart-wit. Eenvoudige lijntekeningen of gedetailleerd. Alles kan. Kijk voor voorbeelden op: deversimpelaar.nl/voorbeelden.

Hoe ga ik te werk?

  1. Je mailt me een hoofdstuk van je boek en je hulpvraag.
  2. Ik stuur je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. We bespreken je wensen en kijken of er een klik is.
  3. Je ontvangt een vrijblijvende offerte.
  4. Ga je akkoord met de offerte? Dan ga ik aan de slag voor je. Natuurlijk altijd in overleg met jou.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Als je wensen helder zijn, krijg je een offerte van me. Geheel vrijblijvend. Je bent dus niks verplicht. En je weet altijd vooraf waar je aan toe bent.

Resultaten

Ik heb drie boeken geïllustreerd, tientallen praatplaten getekend en honderden teksten versimpeld. Kijk voor meer informatie op deversimpelaar.nl.