De opa van Mik heeft astma
Chantal Verschraagen

hardcover: 14,95
bestel nu

ISBN: 9789083243962

Mik en opa zijn aan het voetballen. Mik en opa doen dat heel vaak. Opa staat in de goal maar Mik is te goed. Hij scoort doelpunt na doelpunt. Oma staat aan de kant met hondje Frits en juicht Mik toe.

Ineens begint opa zwaar te ademen. ‘Wat is er aan de hand?’ denkt Mik. Het ziet er maar eng uit.

In dit boek vertellen de oma en opa van Mik spelenderwijs aan Mik over de ziekte van opa. Wat het is, wat er soms kan gebeuren en dat het onderdeel van zijn leven is. En vooral niet eng.

 


Over de auteur

Chantal Verschraagen is in het dagelijks leven  docent verpleegkunde, oncologieverpleegkundige en sinds 2021 moeder. En zij is epilepsiepatiënt. Sinds ze moeder is geworden, is zij  gaan zoeken naar voorlichting over een ouder met epilepsie, speciaal voor jonge kinderen. Omdat dat er niet was, is zij  het zelf gaan schrijven. 

Na De mama van Mik heeft epilepsie is er nu het tweede boek. Met deze serie wil zij de angst bij jonge kinderen wegnemen. De boekjes helpen daarmee ouders en andere familieleden met het uitleggen van hun ziekte of aandoening.

 

Reviews

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je review. Goed om te weten: door je review te plaatsen, geef je ons toestemming deze ook te delen op social media.